Hip hop 8-11 år


På dette hold introducerer vi børnene for de grundlæggende øvelser ved Hip Hop og lærer dem at samarbejde som hold.

Vi lærer børnene at danse og bevæge sig til kendte og seje Hip Hop sange. Vi breaker med cool tricks, udfordrer hinanden og samarbejder og lærer den stilart, der anvendes i langt de fleste musikvideoer og tv-shows. Her bliver der arbejdet meget i hold, og dansetrinene bliver sat sammen i serier, så musik og trin automatisk kommer til at hænge sammen i seje danse.

Børnene lærer glæden ved at optræde sammen med andre, og kan garanteret levere et danseshow, som selv de bedste på MTV vil misunde.

Hip hop er ikke blot en musikform, men en kultur, der opstod blandt de afroamerikanske indbyggere i New york, USA i starten af 1970′erne. I 1980′erne begyndte visse elementer fra hiphoppen at snige sig ind på store dele af den amerikanske befokning, og i 1990érne havde Hip Hop kulturen spredt sig over hele verden og til mange dansestudier.

Hip Hop – er for både drenge og piger, der vil danse de seje danse, med masser af attitude og alternative udtryksformer, og som gerne vil dygtiggøre sig til at optræde.

Hip Hop henvender sig til børn fra 8 til ca. 11 år

Undervisningen er forældrefri og der er mulighed for at kigge med, det sidste kvarter af undervisningen den 1. onsdag i måneden. 

Pris: 990 kr for sæsonen
Der må påregnes et mindre beløb til tøj til opvisning

Instruktør: Maya

Du kan tilmelde dig Hip hop 8-11 år her
Brønderslev Sportsdanserforening | info@bsfdans.dk